whatsapp x

WhatsApp Number

+40 756 048 030

Message
messenger x
phone x
+40 756 048 030
email x
hello@cronosdental.com
dental_slider_sample_cut__

Termeni Legali

Politica de confidentialitate si informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Document valabil incepand cu 25 Mai, 2018. Va rugam verificati periodic acest document pentru va pune la curent eventualele actualizari.

Colectam strict informatiile necesare pentru a va furniza serviciile comandate, si le pastram in siguranta.

Informatii generale

Aceasta Politica explica practicile noastre de confidentialitate pentru dental.cronosmed.ro (denumit in continuare "Site"). Aceasta Politica de Confidentialitate se aplica serviciilor furnizate de SMILE DENT SRL (denumit in continuare "DENTAL", dar si "noi" sau "al nostru"). SMILE DENT SRL este inregistrata in Registrul Comertului sub numarul J04/1873/2004, Cod Fiscal RO16857731 cu sediul social in Bacau, Str. Oituz. nr.109. Aceasta Politica de Confidentialitate explica de ce si cum colectam dar si cum folosim informatiile personale ale clientilor nostri.

In continuare veti gasi informatii despre urmatoarele :

1. Colectarea informatiilor
2. Cum folosim informatiile
3. Scopul procesarii datelor
4. Destinatarii datelor personale
5. Masurile de securitate
6. Drepturile dumneavoastra
7. Modificari ale Politicii de Confidentialitate
8. Intrebari si Contacte

1. Colectarea informatiilor

Atunci cand accesati si navigati pe Site noi colectam urmatoarele informatii despre dumneavoastra:
Receptionam si salvam informatiile transmise. Formularele de cotact colecteaza informatiii despre dumneavoastra ce includ: nume si prenume, numar de telefon, adresa de email, date localizare (IP). Atunci cand folositi serviciile noastre, ne adresati intrebari, ne trimiteti email, utilizati formularele prezente pe website-ul nostru, primiti de la noi email-uri, colectam si stocam aceste informatii intr-o baza de date pentru a ne asigura ca avem informatii exacte, astfel incat sa putem oferi ultimele noutati dar si ca suport pentru actiunile realizate de echipa noastra in cazul unei reclamatii la adresa raspunsului primit de la noi. Aceste informatii includ adresa de IP, data si ora, si solicitarea transmisa.

2. Cum folosim informatiile

Colectam, stocam si utilizam informatiile pe care le furnizati pentru urmatoarele motive:
Informatiile de contact - pentru a va contacta in legatura cu ofertele serviciilor noastre, schimbari de functionalitate pentru serviciile noastre dar si pentru Site. Folosim email-ul, telefonul sau mesaje de tip text (SMS) pentru a va informa in legatura cu ofertele serviciilor noastre.

3. Scopul procesarii datelor

Datele personale sunt prelucrate, conform acestei Politici, pentru: a. Interesul legitim - necesar pentru scopuri legitime interesului nostru, cum ar fi:
- sa oferim clientilor nostri ultimele noutati
- sa indentificam si sa prevenim activitatile ilegale
- sa imbunatatim securitatea retelei si a sistemelor informatice
- ca suport pentru actiunile realizate de echipa noastra in cazul unei reclamatii la adresa raspunsului primit de la noi

Respectam confidentialitatea si respectam cateva principii fundamentale cand procesam datele personale:
- Vom colecta minimul de informatii personale, care sunt necesare pentru a putea livra serviciul de newsletter
- Oferim transparenta completa despre cum vom folosi informatiile dumneavoastra pentru a ne respecta obligatiile legale cu respect pentru confidentialitatea dumneavoastra
- Va asiguram ca folosim informatiile doar pentru scopul pentru care ne-ati oferit acceptul. 

4. Destinatarii datelor personale

Datele dumneavoastra personale pot fi transmise catre:
Persoana vizata sau reprezentatii sai

5. Masurile de securitate

Folosim Secure Sockets Layer (SSL) pentru a cripta informatiile pe care le completati pe Site cu scopul de a proteja securitate si integritatea lor catre si dinspre Site. Atunci cand stocam informatiile, datele critice si sensibile ne asiguram ca acestea sunt criptate.
Avem implementate masuri fizice, electronice/software si proceduri in legatura cu colectarea, stocarea, si dezvaluirea informatiilor care pot duce la identificarea unei persoane. Procedurile noastre, impun in unele cazuri sa va solicitam dovezi ale identitatii dumenavoastra inainte de a va pune la dispozitie informatiile sau a da curs solicitarilor dumneavoastra.
Desi suntem dedicati securitatii datelor, si luam masurile necesare pentru a asigura un nivel de securitate ridicat trebuie sa stiti ca nici o transmisie de date peste internet nu poate fi garantata ca fiind sigura. Prin urmare, trebuie sa luati act ca nu ne putem asuma garantarea securitatii completa a datelor personale pe care le transferati prin Internet catre noi.

6. Drepturile dumneavoastra

In calitate de persoana vizata, cu privire la Datele personale proprii aveti urmatoarele Drepturi:
1. dreptul de acces la date (art. 15 din Regulament)
2. dreptul de rectificare a datelor (art. 16 din Regulament), in urma identificarii persoanei solicitante
3. dreptul de stergere a datelor, cerere care va fi analizata sub aspectul indeplinirii conditiilor exprese ale art. 17 din Regulament si ale scopului colectarii
4. dreptul la restrictionare a datelor, cerere care va fi analizata sub aspectul indeplinirii conditiilor exprese ale art. 18 din Regulament
5. dreptul la portabilitatea datelor (art. 20 din Regulament)
6. dreptul la opozitie (art. 21 din Regulament)
7. dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automata, inclusiv profilare (conform art. 22 din Regulament)
8. dreptul de a adresa Autoritatii Nationale pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si Justitiei.

7. Modificari ale Politicii de Confidentialitate

Ne rezervam dreptul de a modifica Politica de Confidentialitate in orice moment. Daca vom decide ca modificam aceasta Politica, vom adauga acele actualizari aici sau in orice alt loc in care consideram ca e protrivit astfel incat sa fiti informat asupra informatiilor pe care le colectam. Daca realizam modificari esentiale ale acestor Politici de Confidentialitate, va vom anunata in cadrul prezentei sectiuni, prin email sau prin intermediul Site-ului cu cel putin 15 zile inainte ca acest modificari sa aiba efect.

8. Intrebari si Contacte

Daca aveti orice intrebari legate de aceasta Politica de Confidentialitate, daca doriti sa va exercitati oricare din drepturile dumneavoastra in legatura cu informantiile personale va rugam sa ne contactati folosind sectiunea "Contact". In cazul in care veti adresa o solicitare privind exercitarea drepturilor dumneavoastra privind protectia datelor, vom raspunde solicitarii in termenul de o luna prevazut de Regulament. Acordul dumneavoastra pentru operatiunile de prelucrare este exprimat odata cu depunerea unei comenzi online in conformitate cu prevederile Legii nr. 667/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Politica de gestionare a fisierelor de tip cookie