whatsapp x

WhatsApp Number

+40 756 048 030

Message
messenger x
phone x
+40 756 048 030
email x
hello@cronosdental.com
slider_servicii_col

Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede (Confucius)

Dr. ALEXANDRU CĂLIN

Este fondatorul Cronos Dental și inițiatorul centrului de excelență în implantologie, Smile Dent, la Bacău.
Are o experiență de aproape 30 de ani ca medic stomatolog și multiple specializări în chirurgie și implantologie, cursuri de perfecționare și extindere a competențelor medicale, atât în țară, cât și în străinătate.

Dr. MIHAI OLTEI

Este specialistul nostru în protetică, cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, absolvent al Facultății de Medicină Dentară Titu Maiorescu. Fiind foarte dedicat meseriei, se împarte între cercetare și tratamentele de restaurare a dinților, având ca obiectiv echilibrul perfect între funcționalitatea dinților și estetică. Lucrează excelent în echipă, punând accent pe importanța colaborării între specialiști.

Dr. ADRIAN TIMOFTE

Este specialistul nostru în ortondoție și ortopedie dentalo-facială, absolvent al Facultății de Medicină Dentară Carol Davila. Și-a dorit dintotdeauna să lucreze într-o echipă de specialiști, care să poată oferi tratamente multidisciplinare.

Dr. HORIA NEAGA

Este specialistul nostru endodont, absolvent al unuia dintre cele mai performante licee din București, Liceul Sf. Sava, precum și a Facultății de Stomatologie UMF „Carol Davila”.
„Îmi plac pisicile și știu să apreciez un pahar de vin bun, sunt pasionat de istorie, de arta lui Caravaggio și aleg să călătoresc cât pot de des, în întreaga lume.”, spune Dr. Horia.

Dr. NICOLA PRICOP

Dr. Nicola a terminat studiile Facultății de Medicină dentară Apollonia, în ultimul an câștigând un concurs reper, organizat de compania 3M pentru studenții la medicină dentară. A participat la nenumărate cursuri de endodonție, de restaurări directe și indirecte, cursuri de CAD/CAM CEREC, prezentate de lectori de renume mondial.