whatsapp x

WhatsApp Number

+40 756 048 030

Message
messenger x
phone x
+40 756 048 030
email x
hello@cronosdental.com
slider_dental

COVID - 19

Dragi pacienți,

Cronos Dental și-a redeschis porțile în noul context COVID-19 și a creat toate condițiile de siguranță și protecție împotriva răspândirii noului coronavirus, atât pentru colegii, cât și pentru pacienții noștri.

Pandemia noului coronavirus a schimbat lumea și multe dintre regulile și standardele sale. Așa se face că veți observa și în activitatea clinicii Cronos Dental schimbările care ne vor ajuta să împiedicăm răspândirea virusului: în zona de triaj, în spațiile unde se derulează consultațiile, în noile proceduri de tratament și în intervențiile medicale.

Ne bucurăm că ne putem revedea în clinica noastră, iar pentru ca reîntâlnirea să se facă în siguranță atât pentru noi, cât și pentru dumneavoastră vă rugăm să parcurgeți recomandările noastre ce urmează:

 • Dacă vă simțiti rău și aveți simptome precum tuse, febră peste 37 de grade Celsius, durere de gât, probleme cu mirosul ori gustul, vă rugăm să ne anunțați telefonic și să luați legătura cu medicul de familie. De asemenea, din considerente de siguranță a dumneavoastră precum și a colegilor noștri, vă recomandăm ca înainte de sosirea în clinică dar și după ce ajungeți la noi, vreme de o săptămână să evitați contactul cu alte persoane. Nu în ultimul rând, cu o zi înainte de întâlnirea cu specialiștii noștri vă rugăm să vă luați temperatura și să reflectați cu atenție la starea dumneavoastră generală de sănătate.
 • Este bine să știți că personalul clinicii noastre este testat cu regularitate. Dacă ați fost testat COVID-19, vă rugăm să aveți cu dumneavoastră documentele medicale ce atestă rezultatul și să îi anunțați pe colegii de la recepție despre existența acestora.
 • Probabil că veți purta mască, așa încât este important să stiți că am implementat măsuri sporite de protecție în clinică. La intrare, veți trece printr-un filtru special de triaj, în care măsurăm temperatura corpului și veți primi un kit ce conține: halat de unică folosință, mănuși, mască, bonetă de protecție și acoperitori de pantofi. Pacienții ce urmează să treacă prin diferite intervenții au pregătite, de asemenea, kit-uri de protecție pre și post operatorii.
 • Vă rugăm să veniți neînsoțiți în clinică. Din motive de siguranță, păstrăm cât mai puține persoane în interior, așa încât însoțitorii dumneavoastră vor fi rugați să vă aștepte în afara incintei, în mașină.
 • Vă rugăm să ajungeți la noi la ora programării, nici mai devreme, nici mai tarziu, astfel încât să nu fiți nevoiți să așteptați.
 • Știti deja că fișele informative pe care trebuie să le completați la venirea în clinică sunt complexe. În noul context sanitar, acestea vor fi și mai detaliate așa încât este important să vă luați timpul necesar pentru a le parcurge înainte de a semna documentele medicale.
 • Programările la consultații și intervenții vor fi stabilite de așa manieră încât să avem timpul necesar sterilizării instrumentarului și igienizării spațiilor clinicii.
 • Fluxul pacienților va fi direcționat astfel încât în incinta clinicii să respectăm distanțele necesare protecției tuturor celor prezenți.
 • Toți specialiștii noștri sunt disponibili pentru consiliere medicală la distanță, așa încât vă invităm să apelați la alternativele de telemedicină disponibile pentru toți pacienții noștri.
 • Întreg personalul este instruit, echipat conform noilor standarde de igienă recomandate de autorități și de Organizația Mondială a Sănătății și va respecta măsurile de protecție relevante pentru împiedicarea răspândirii noului coronavirus.
 • Reluarea intervențiilor chirurgicale a venit cu noi măsuri și proceduri ce presupun testarea periodică a personalului medical, precum și folosirea noului echipament special ce include: măști N95, combinezoane ori viziere.
 • Cabinetele de chirurgie, sălile de operații și saloanele sunt sterilizate și igienizate cu tehnologia Novaerus, bazată pe plasmă, o tehnologie care nu utilizează substanțe chimice, dar are capacitatea de a distruge agenții patogeni la contact și este activă fără întrerupere.
 • Din aceleași motive de siguranță și protecție, recomandăm tuturor pacienților noștri să efectueze plata prin card bancar și să evite pe cât posibil manipularea banilor fizici.

Dacă aceste informații nu v-au răspuns tuturor întrebărilor legate de strategia noastră de protecție și siguranță în context COVID-19, vă rugăm să folosiți celelalte mijloace de a lua legătura cu noi. Suntem disponibili pentru toate solicitările pe care le aveți. Informarea, siguranța și sănătatea pacienților noștri sunt prioritare în ceea ce facem.

Vă mulțumim pentru încredere!

CONTACT

Ne puteți găsi folosind datele de contact sau prin formularul alăturat.

Adresa
Str. Aron Cotruș nr. 57, Sector 1, București

Telefon
+40 756 048 030

Email
hello@cronosdental.ro
Please enter your name.
Please enter a message.