whatsapp x

WhatsApp Number

+40 756 048 030

Message
messenger x
phone x
+40 756 048 030
email x
hello@cronosdental.com
slider_dental

Concept

Cronos Dental este clinica fondată de Dr. Alexandru Călin, medicul stomatolog care a creat centrul de excelență în implantologie orală Smile Dent, la Bacău și, care, de 20 de ani, a impus standarde de calitate în stomatologia modernă de la noi.

Cronos Dental, integrat în conceptul Cronos Med, a fost dezvoltat în jurul unei echipe interdisciplinare de specialiști dedicați, cu specializări multiple și experiență relevantă, menite să ofere siguranță și o abordare unică, ce îi ajută să ducă la bun sfârșit orice tratament multidisciplinar, cu rezultate remarcabile pentru fiecare pacient.  Gândită să acopere toate nevoile medicale stomatologice ale pacienților, clinica noastră oferă servicii integrate, de la radiografia dentară până la cele mai complexe intervenții chirurgicale, astfel încât toate etapele unui tratament, precum și investigațiile digitale necesare, să poată fi realizate într-un singur loc și să poată fi monitorizate cu ușurință.

Echipa, formată de Dr. Alexandru Călin, a fost consolidată pe principii de loialitate, eficiență și încredere, așa încât precizia și entuziasmul cu care cele mai complicate tratamente sunt duse la bun sfârșit, vin firesc dintr-o colaborare fermă și autentică între specialiști.

Dr. Călin crede cu tărie că stomatologia este specialitatea care schimbă psihicul și destinul. Medicii stomatologi sunt cei care pot modifica radical fizionomia, sporind astfel calitatea vieții și lucrând pe toți parametri unui pacient. Tratamentele stomatologice de succes redau încrederea în sine, echilibrează psihicul și ajută pacientul la reintegrarea socială.